Bondi Beach Sydney

Ontdek de sfeer van Bondi Beach

Bezoek Bondi, het beroemdste strand van Australië dat ligt op 7 km afstand van het centrum van Sydney , op ongeveer 20 minuten rijden met de bus . Of je nu wilt zwemmen, surfen of gewoon lekker zonnen, dit prachtige strand is the place to be. Wees bereid om verliefd te worden op deze fantastische plek met sprankelend, helder blauw water, zacht goudkleurig zand en een heerlijke, brandende zon.

Het strand is ongeveer een kilometer lang en trekt vele bezoekers van heinde en verre, het hele jaar door. Bondi Beach is een moderne en trendy badplaats, die erg populair is en bekent staat om het grote zandstrand, evenals de vele surfmogelijkheden. Grote golven bij Bondi Beach trekken surfers van over de hele wereld. De branding kan variëren van zeer grote golven tot rustige golven.

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Als alles wat je wilt doen op Bondi Beach is; heerlijk ontspannen in het warme zand en genieten van de zon, dan zal je zeker niet de enige zijn. Echter, er zijn ook van tal andere recreatieve activiteiten te doen als u een beetje avontuurlijk bent ingesteld. Zwemmen is een populair tijdverdrijf en er zijn strandwachten om ervoor te zorgen dat zwemmers veilig zijn en blijven. Surfles kunt je volgen op het zuidelijke uiteinde van het strand, of je zou kunnen proberen te gaan duiken.
Campbell Parade is de weg die langs de oceaan ligt en waar het merendeel van de cafés en winkels te vinden zijn. De belangrijkste winkelstraat is in Hall Street. Accommodaties zijn er in overvloed in de buurt en rond Bondi Beach en variëren van low budget tot luxe.

Een reis naar Sydney is niet compleet zonder het zien van dit prachtige monument, met zijn surfers en redders die patrouilleren op het strand. De relaxte sfeer maakt een bezoek aan Bondi tot een plezier; gewoon relaxen op het strand en vergeet de tijd.