Hostels Sydney

Er zijn talloze hostels in Sydney. Dit zijn goedkope accommodaties vooral voor backpackers. In een hostel vind je een keuken, badkamers, tv-kamer/lounge, gedeelde slaapvertrekken en privékamers. Vaak worden kamers in een hostel gedeeld met andere reizigers.

In Sydney zijn hostels te vinden in het centrum van de stad, in de buurt van de verschillende stranden Manly, of Bondi. in Kings Cross, Glebe of the Rocks.

Wat is een goed hostel?

Dit is moeilijk te zeggen. Wat een goed hostel is voor een jonge reiziger is misschien niet helemaal wat een gezin of oudere solo reiziger wil .

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Hieronder 3 hostels die goed aangeschreven staan omdat ze een vriendelijke , gastvrije , schone en veilige omgeving . Elk van hen zal een ander type reiziger aantrekken dus lees verder en ontdek welke hostel bij u past . .

YHA Central Sydney – Rawson Place

Dit is het grootste hostel in Sydney. Een monumentaal gebouw ongeveer 3 minuten lopen van het Centraal Station . Met een zwembad op het dak , een eigen café en ruime openbare ruimtes biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor elke reiziger.
YHA Sydney Harbour

Het enige hostel in de Rocks . Het heeft 106 kamers en is ideaal voor koppels of gezinnen.

Dit hostel is stiller dan veel andere hostels Sydney, de geweldige faciliteiten en het vriendelijke personeel zullen voor de meeste toeristen de moeite waard zijn.

Wake Up! Hostel Sydney

Oorspronkelijk was dit warenhuis. Dit hostel is moeilijk te missen. Het ligt op de grote kruising tegenover het Centraal Station. Het is goed gelegen voor het verkennen van de stad en is een geweldige hostel voor jonge reizigers.

Heel veel succes bij het vinden van een goede accommodatie in Sydney!