Sydney Tower

Sydney Tower

Sydney Tower

Ga in Sydney ook naar De Sydney Tower, het hoogste gebouw van Sydney. Het is een van de meest prominente monumenten van Sydney. De 309 meter hoge toren werd gebouwd in 1981 als een communicatie toren en toeristische faciliteit. Elk jaar genieten meer dan een miljoen bezoekers van het spectaculaire uitzicht over Sydney vanaf deze toren.

De Sydney Tower Eye neemt je mee naar het hoogste punt boven Sydney voor een adembenemend 360 graden uitzicht op de ze prachtige havenstad. Van de gouden stranden tot aan de verre Blue Mountains , u zult verstelt staan ​​van het uitzicht.

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

De Sydney Tower Eye werd gebouwd in 1981 en is een uitstekende attractie in het centrum van de stad om te bezoeken.

3 attracties binnen de Sydney Tower Eye;

De Observation Deck ; Een moderne ruimte w aar u kunt genieten van het uitzicht vanaf 250 meter boven de stad . Er speelt inspirerende muziek op de achtergrond. V errekijkers bieden een uitstekend middel om gericht te kunnen kijken naar de gebeurtenissen van de stad en omgeving. De uitzichten zijn fantastisch.

De Skywalk ; Bewonder het uitzicht vanaf de top van de toren.

4D Cinema Experience ; Maak een ritje door de stad vanuit een ander perspectief.
Dit is een ongelooflijke 4D-ervaring rond de haven, stranden, stad en landschap met spectaculair beeldmateriaal.

Wat is 4D hoor ik u vragen? Het is 3D met toegevoegde in-theater effecten. Dus voeg bubbels, vuur en wind toe aan uw derde dimensie!

Het duurt slechts 40 seconden om te worden meegenomen in de high-speed dubbeldekker liften van de voet van de toren naa r het observatiedek . Je ticket omvat ook een bezoek aan de 4D Cinema Experience, de eerste 4D film volledig geproduceerd in Australië. Hier ga je een geweldige vlucht door Sydney nemen met beelden en geluiden van deze ongelooflijke havenstad.

Het uitzicht vanaf de toren is a dembenemend. Je zult neerkijken op een van de mooiste steden ter wereld.