Paddys Market

Paddys Market

Paddys Market

Gek op het bezoeken van markten? Ga dan naar Paddy’s Market. Dit is een speciale markt waar alles goedkoper is. Het ligt vlakbij Chinatown in de buurt van het Sydney Olympic Park. Het is één van de grootste markten van Sydney en heeft een grote verscheidenheid aan kraampjes, eten, mode, cadeaus en gadgets in een echte markt sfeer.

Oudste markt van Sydney

Paddy’s Market is ook de oudste markt in Sydney en is erg populair bij de lokale bevolking die op zoek is naar koopjes. Ook veel toeristen komen genieten van dit enorme spektakel.

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

De markt is onlangs gerenoveerd en heeft meer dan 1000 kraampjes in twee grote locaties (Haymarket en Flemington). Je kunt er echt van alles vinden, van souvenirs tot sportartikelen, kleding tot cosmetica, schoenen, groenten en fruit, warm eten, schapenvachten ,schaal-en schelpdieren, planten hangers en nog veel meer. Wat je ook maar wilt hebben, het is heel goed mogelijk dat er in Paddy’s market een kraam is die het verkoopt. Zelfs als je niets wilt kopen dan is een wandeling langs de kraampjes al een bezienswaardigheid op zich. De geluiden en de geuren zijn al een ervaring waard.

Paddys MarketMet de trein rij je naar het stadhuis of het Centraal Station en vervolgens is het nog vijf minuten lopen naar Paddy’s Markets. Een bezoek brengen aan Paddy’s Market is de manier om veel souvenirs te kopen en er niet veel geld voor uit te geven 🙂
Wanneer je de markt bezoekt, zal je verstelt staan van de intensiteit van deze markt. Het is er echt enorm groot en er zijn wel miljoenen items die kunnen worden gekocht. Er is letterlijk voor elk wat wils!

Openingstijden

Een goede tip – De markt is gesloten op maandag en dinsdag, dus houdt rekening bij het plannen van een bezoek dat je niet op een van deze dagen gaat. De overige dagen is de markt open van 9.00 tot 17.00.