Darling Harbour Sydney

Ga een dag naar Darling Harbour, een van Sydneys populairste recreatie plekken. Het gebied heeft een kleurrijke geschiedenis en speelt een rol in Sydneys vroegere marktdagen toen het werd gebruikt voor het ontvangen van verse producten en hout uit Parramatta en de noordkust.

Tegenwoordig is er veel te zien en te doen in Darling Harbour. Er zijn grote winkels en meer dan 50 plaatsen om te eten en te drinken.

Winkelen in Darling Harbour

Darling Harbour kent een mix van winkels en dat in combinatie met een prachtige omgeving aan het water en de nabijheid van de stad maakt het tot een geweldige plek om te gaan winkelen. Er zijn meer dan 120 verkooppunten in Harbourside, waarvan vele exclusieve winkels die alles verkopen van; bloemen, lederwaren, Aboriginal kunst, handgemaakte stukken glas en souvenirs. De winkels zijn geopend tijdens kantooruren.

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Eten & Drinken in Darling Harbour

Met meer dan 50 restaurants en cafés, biedt Darling Harbour tal van onvergetelijke culinaire plekken. Smakelijke hamburgers, top kwaliteit zeevruchten, hout gestookte pizza’s en traditionele aussie taarten zijn slechts enkele van de eetbare lekkernijen die verkrijgbaar zijn in Darling Harbour. Als u liever iets wilt drinken dan zijn er vers geperste sappen, lokale en geïmporteerde bieren en heeft u ook nog eens een prachtig uitzicht vanuit de bars die gelegen zijn aan de waterkant bij Harbourside en Cockle Bay.
Entertainment & Attracties

Het hele jaar door biedt Darling Harbour onderdak aan een aantal evenementen, waaronder het Darling Harbour Circus en Straattheater, het Darling Harbour Jazz Festival en het Darling Harbour Waiter’s en Langste Buffet van de Wereld.

Unieke attracties in Darling Harbour zijn twee van de meest vooraanstaande musea van Australië; Het Nationaal Maritiem Museum en The Power House Museum. Het Sydney Aquarium, ’s werelds grootste filmscherm en een overdekt themapark zijn ook gelegen aan Darling Harbour.