Sydney Bridge Climb

Een van de meest opwindende manieren om de Sydney Harbour Bridge te ervaren is om te klimmen naar de top van deze brug! BridgeClimb geeft je de ongelooflijke kans om te lopen naar de top van de brug en te kunnen genieten van een van de meest spectaculaire uitzichten van de wereld.

De Sydney BridgeClimb kan iedereen die in goede gezondheid is. De beklimmingen vinden plaats van vroeg in de ochtend tot de avond en alle apparatuur die u daarvoor nodig heeft, is aanwezig . De klim begeleider is er om ervoor te zorgen dat jouw ervaring veilig en leuk is en je alle interessante feiten over de brug kan vertellen.

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Verschillende soorten Bridge Climbs

Er zijn verschillende soorten beklimmingen waaruit gekozen kan worden: The Climb Express , The Discovery Climb en The Bridge Climb. ( Er is zelfs een bruiloft optie Climb voor paren die graag willen trouwen op 134 meter boven Sydney Harbour ! )

Als de tijd belangrijk is , is The Express Climb de beste keuze . Bij deze beklimming kunt je de Harbour Bridge in 2 uur en 15 minuten verkennen in een kleinere groep van maximaal 12 klimmers . Je zult recht naar de top van de brug klimmen, maar er zijn minder haltes langs de weg .

Sydney Bridge ClimbEen toeristische favoriet sinds 2006 , is The Discovery Climb. Dit is een 3 ½ uur avontuur langs de binnenste boog van de brug in groepen van maximaal 14 klimmers . Dit is de beste manier om echt het hart en de ziel van de Harbour Bridge te ervaren . Je kunt de stalen steunen en klinknagels bewonderen en aanraken op je weg naar de top en je zult genieten van geweldige panoramische uitzichten .
The Bridge Climb neemt je mee langs de buitenste boog van de Harbour Bridge ( langs ladders en loopbruggen ) , in een begeleide reis die 3 ½ uur zal duren .

Al deze klim ervaringen zijn verkrijgbaar op verschillende momenten gedurende de dag en nacht en zijn 100% veilig! Echt een unieke ervaring.