Musea in Sydney

Het Land Down Under blijft de thuisbasis van een van de oudste inheemse culturen. Dus het is geen wonder dat Australië , en Sydney en in het bijzonder , veel fascinerende musea kent. Hier is Sydneys top 5 musea.

Veel van de grote publieke musea zijn te vinden in het centrum van Sydney en worden bezocht door zowel toeristen als de lokale bevolking .

De Historic Houses Trust heeft fijne koloniale huizen verspreid rondom Sydney waar u een voorproefje van het vroege koloniale leven en de architectuur kunt bekijken .

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Het Australian Museum is het eerste museum met uitgebreide collecties van natuurwetenschappen en culturele artefacten . Het heeft een internationale reputatie op het gebied van natuurlijke historie en inheemse onderzoek , community ’s en tentoonstellingen .

Gelegen naast Darling Harbour , het Powerhouse is een van Australisch grootste en meest diverse museum. Meer dan 250 interactieve opstellingen brengen het Powerhouse Museum tot leven met holografische beelden , touchscreen computers , wetenschappelijke experimenten en een virtual reality-tv ruimte . Het beschikt over een uitzonderlijke reeks van schatten over decoratieve kunst en vormgeving , wetenschap , technologie , ruimte , vervoer en sociale geschiedenis .
Het Australian National Maritime Museum is een onderscheidende indoor en outdoor attractie en biedt een geweldige dagje vermaak voor kinderen en ouders . Het museum herbergt een steeds veranderend programma van tijdelijke tentoonstellingen en een vloot van historische vaartuigen op zijn werven .

Het Hyde Park Barracks Museum is niet het vrolijkste museum van Sydney het is misschien wel het meest beklijvende museum . Het museum bezit zo’n 100.000 historische , alledaagse objecten uit deze tijdperken , zoals knopen , schorten , shirts en kousen.

Dit zijn de bekendste musea van Sydney. Bezoek één van deze musea zeker tijdens je reis naar Sydney want ze zijn echt een bezoek waard.