Manly Sydney

Een reis naar Sydney is niet compleet zonder het nemen van de veerboot naar Manly , één van de meest populaire bestemmingen aan zee, vlakbij Sydney. Een bezoek aan Manly is een populair dagje uit. Het heeft een van de populairste stranden van Sydney ! Manly Beach is 3 kilometer lang en is vol met attracties en spannende activiteiten, zoals; Oceanworld, kajakken, zwemmen, tennis, golf, beachvolleybal, landschappelijke en historische wandelingen, kunst, parasailing, duiken, vissen, dineren en nog veel meer.

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Voor een lunch of diner zijn er veel eetgelegenheden en restaurants en zelfs een paar cafés. Of ga doen wat zo velen doen , koop uw fish and chips en wandel naar het strand en geniet van uw heerlijke uitzicht en vis.

Maar Manly is ook een belangrijk gebied van historisch belang omdat het één van de eerste plaatsen in Australië was die werd geëerd met een naam . In 1788 gaf gouverneur Arthur Phillip op een missie om zoet water te vinden, de stad een naam.

Als je geïnteresseerd bent in militaire zaken dan is een reis naar North Fort ook een idee om mee te nemen in uw planning . Het is de plek waar het Koninklijke Australische Artillerie Nationaal Museum staat en het heeft niet alleen een aantal prachtige uitzichten op de haven , maar je kunt ook een kijkje nemen in de collectie van de grote kanonnen die de Australische kust hebben beschermd .
Gelegen aan de West Esplanade , vindt je Oceanworld ; een klein zeeaquarium, waarin je door glazen tunnels kunt lopen en dieren kunt aanraken in speciale aanraak waterbakken en je zelfs in een watertank kunt zwemmen met een aantal mooie grote haaien.

Er is genoeg te doen in Manly. Neem de tijd Manly te ontdekken. Het is zeker de moeite waard.