Bondi Sydney

Bondi Beach is een populair strand en de naam van de omliggende wijk in Sydney , Australië . Het ligt 7 kilometer ten oosten van de Sydney . ‘ Bondi ‘ of ‘ boondi’ is een Aboriginal woord voor water dat breekt op de rotsen.

Vandaag de dag is Bondi bekend om het grote zandstrand , evenals de prachtige surfomstandigheden Het is een moderne en trendy badplaats , die zeer populair is . Bondi heeft een aantal cafés en restaurants die uitkijken over het strand en dit alles maakt Bondi tot een geweldige plek om te verblijven en te bezoeken .

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

Je kunt ook een prachtige wandeling langs de kust maken. De uitzichten zijn fantastisch en hoewel de wandeling op bepaalde plekken een beetje vermoeiend kan zijn , is het ook ontspannend en zeer aangenaam .

Bij het Bondi zandstrand ligt ook een aantrekkelijke park , waar je kunt ontspannen , spelletjes spelen of een wandeling maken . Het is ook een populaire plek onder skaters en fietsers . En Campbell Parade, de hoofdstraat van Bondi naast het strand, is bekend om talloze surfshops, modewinkels en bars. Elke zondag is de Bondi Beach Market. Dit is een vlooienmarkt waar je koopjes ,sieraden, handwerk en hippe kleding kunt vinden.
De restaurants in Bondi zijn heel divers en bieden naast vlees ook vis en vegetarische gerechten. En ook nog in diverse smaken; Australisch. Thai, Mexicaans, Aziatisch, Italiaans, het Midden-Oosten, Afrika, Mediterraan, Spaans, Japans ze zijn er allemaal te vinden. Een aantal hebben een prachtig uitzicht op de oceaan.

Bondi is een geweldige plek om te verblijven met een groeiend scala aan accommodaties, waaronder hostels, bed & breakfast en hotels voor alle budgets. Er is geen tekort aan plek om te verblijven in Bondi , of je nu een backpacker bent op huwelijksreis wilt gaan of met een gezin van vier in Bondi wilt verblijven .