Hotels Sydney

De beste locatie voor een hotel in Sydney is in The Rocks en rond Circular Quay. Als u hier een hotel heeft zit u op korte afstand van het Sydney Opera House , de Harbour Bridge , de Royal Botanic Gardens , en de ferry terminals . Hotels rond Darling Harbour bieden goede toegang tot de lokale voorzieningen , zoals musea , het Sydney Aquarium en het Star City Casino. De meeste Darling Harbour hotels zijn een 10 tot 15 minuten lopen , of een korte monorail reis verwijderd van het stadhuis en het centrale winkelgebied in en rond de Sydney Tower en de Pitt Street Mall . Meer hotels zijn gegroepeerd rond Kings Cross , de Rosse buurt van Sydney . Sommige van de hotels hier zijn enkele van de beste van de stad. Glebe , met zijn etnische restaurants , is een andere wijk in de binnenstad populair bij toeristen . Het is goed bereikbaar met de lokale bussen . Als je wilt verblijven in de buurt van het strand , kijk dan vooral naar mogelijkheden in Manly en Bondi .

Bekijk nu de beste Sydney vakantie aanbiedingen

De prijzen voor hotels zijn te verdelen in :

Zeer duur , vanaf $ 300 en hoger

Duur, van $ 200 tot $ 300

Modaal , van $ 100 tot $ 200

Goedkoop , onder de $ 100.

De prijzen zijn voor een tweepersoonskamer. In AustraliĆ« , betekent een ” tweepersoons” kamer dat je een tweepersoonsbed of kingsize bed in de kamer hebt .

Er zijn zo veel accommodatiemogelijkheden om uit te kiezen, van luxe vijf sterren hotels, tot aan goedkope backpacker hostels. Het hangt allemaal af van wat je nodig hebt en wat je budget is voor de overnachtingen. Als er niet veel geld beschikbaar is, is het aan te raden om naar een hotel buiten de stad uit te kijken omdat daar de prijzen meer betaalbaar zijn.